نماد سایت دریای شرق

رسپی مارمالاد توت فرنگی : طرز تهیه با روش آسان مثل بیرون

رسپی مارمالاد توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی ها رو خوب میشوریم ضد عفونی میکنیم بعد شکر را لا به لای توت فرنگی خوشگلمون میریزیم و اجازه میدیم یک شب داخل یخچال بمونه تا خوب آب بندازه.

رسپی مارمالاد توت فرنگی :

مواد لازم:

رسپی مارمالاد توت فرنگی:

ابتدا توت فرنگی ها رو خوب میشوریم ضد عفونی میکنیم بعد شکر را لا به لای توت فرنگی خوشگلمون میریزیم و اجازه میدیم یک شب داخل یخچال بمونه تا خوب آب بندازه.
بعد شکر و توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و روی حرارت میگذاریم نیاز به اب اضافه نیست .
وقتی شرو ع کرد به جوشیدن کف روی توت فرنگی ها رو حتما میگیریم تا مارمالاد شفافی داشته باشیم. وقتی توت فرنگیا پخته شد با گوشت کوب برقی میکس میکنیم و اجازه میدیم تا به قوام دلخواه برسه بعد جوهر لیمو و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم. درست کنید و نهایت لذت و ببرید.


نکته:

ژلاتین و با نصف پیمانه اب سرد بن ماری میکنیم بعد به مارمالاد اضافه میکنیم.
نکته ۲:

کف توت فرنگیارو حتما بگیرید
نکته ۳:

میزان شکر و تا ۱ کیلو هم میتونید زیاد کنید
نکته ۴:

اصلا اسانس و گلاب استفاده نکنید چون عطر بوی توت فرنگی فوق العاده است

خروج از نسخه موبایل