نماد سایت دریای شرق

دسر ایرمیک کادایف ترکی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

دسر ایرمیک کادایف ترکی

ابتدا کادایف را تفت دهید. کادایف های خام را با دست در تابه خرد کرده و روی حرارت ملایم سرخ کنید. اگر دوست داشتید می توانید کادایف آماده تست شده نیز بخرید. کادایف‌های برشته شده را در بشقاب بریزید و دو قاشق غذاخوری کره را در همان ماهیتابه ذوب کنید.

رسپی دسر ایرمیک کادایف ترکی:

مواد لازم:

طرز تهیه دسر ایرمیک کادایف ترکی :

ابتدا کادایف را تفت دهید. کادایف های خام را با دست در تابه خرد کرده و روی حرارت ملایم سرخ کنید. اگر دوست داشتید می توانید کادایف آماده تست شده نیز بخرید. کادایف‌های برشته شده را در بشقاب بریزید و دو قاشق غذاخوری کره را در همان ماهیتابه ذوب کنید. پس از اینکه کره ذوب شد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس کادایف های برشته و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و شعله را خاموش کنید.


برای تهیه محلبی غیر از وانیل بقیه مواد را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت همزمان با هم زدن بپزید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید. مطابق تصاویر برای دسر از یک رینگ کمربندی استفاده کنید و داخل طرفی بگذارید و سپس به ترتیب یک لایه کادایف یک لایه محلبی بریزید و مجددا لایه ها را تکرار کنید. در آخر خرده های کادایف را روی آن بریزید و به همان شکل حداقل برای سه ساعت در یخچال بگذارید.

سپس دسر استراحت داده شده را از قالب خارج کرده و آن را به دلخواه تزئین کنید. اگر دوست داشتید می توانید این دسر را به همین شکل داخل یک ظرف شیشه ای درست کنید. نوش جان

دسر ایرمیک کادایف ترکی

خروج از نسخه موبایل