نماد سایت دریای شرق

بورک معروف کایتاز غذای ترکیه ای خوشمزه : طرز تهیه در خانه

بورک معروف کایتاز

رسپی بورک معروف کایتاز:

لیوان استفاده شده 200 ملی لیتر است

مواد لازم:

مواد میانی:

برای باز کردن چانه های خمیر:

طرز تهیه بورک معروف کایتاز:

آب ولرم را داخل کاسه‌ی خمیر بریزید. شکر، نمک و مایه خمیر را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را جمع کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد درست کنید. روی ظرف را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. گوشت چرخکرده را داخل ظرفی بریزید و سپس پیاز، فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید. ادویه ها، روغن زیتون، رب انار و نمک را اضافه کرده ورز دهید.


خمیر ور آمده را مجددا ورز داده و هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. در صورت تمایل می‌توانید آن را به قطعات کوچکتر نیز تقسیم کنید. کره را ذوب کرده و به روغن مایع اضافه کنید و آن را داخل یک سینی بریزید و همه چانه های خمیر را دالخ روغن بیاندازید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.


سطح میز کار را با کمی روغن چرب کنید و سپس هرکدام از چانه های خمیر را با دست بزرگ کنید. بسیار راحت بزرگ می شود. روی خمیر یک قاشق غذاخوری کره پخش کنید و از هر دو طرف خمیر را جمع کنید تا چین بخورد سپس دو سر خمیر را به هم برسانید تا به شکل گل رز درآید. همه چانه‌های خمیر را به همین ترتیب آماده کنید و آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، قرار دهید.
وسط خمیر را با دست به آرامی باز کرده و یک یا یک و نیم قاشق غذاخوری از مواد میانی را داخل آن قرار دهید. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید (حدود 25 دقیقه) و داغ داغ سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل