طرز تهیه نان خالاه :
یه نان فوق العاده خوشمزه و سبک . بریم که داشته باشیم رسپی این نان خوشمزه رو
مواد لازم:
- آب ۱۱۵ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد کامل + ۱ عدد زرده
- مایه خمیر ۲ ق م
- شکر ۲ ق غ
- روغن مایع ۲ و ۱/۲ ق غ
- نمک ۱ ق م
- آرد ۳۶۰ گرم
طرز تهیه نان خالاه:
ابتدا آب ، مایه خمیر ، مخلوط میکنیم . بعد شکر ، روغن ، نمک ، تخم مرغ ها به همرا ارد اضافه میکنیم . پس از ورز دادن یک ساعت زمان میدهیم تا خمیر استراحت کند . بعد از آن خمیر را روی سطح کار گذاشته یه تیکه از خمیر جدا کرده کنار میگذاریم مابقی خمیر را به چهار قسمت تقسیم مکنیم .
اول اون تیکه خمیر را کنار گذاشته ایم را به کم باز میکنیم و تیکه های دیگر را که به صورت نوار دراورده ایم را روی ان گذاشته و گیس بافت میکنیم .
برای رومال از زرده تخم مرغ به همراه اب روی سطح نان میمالیم ده دقیقه استراحت و دوباره رومال میزنیم و از سیاهدانه یا کنجد برای روی خمیر اماده میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرارمیدهیم