طرز تهیه شله زرد :
مواد لازم:
- برنج 1 پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- کره 50 گرم
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران نصف پیمانه آب کرده
- خلال پسته و بادام به مقدار لازم
طرز تهیه شله زرد :
1_ ابتدا برنج را شسته و به مدت 12 الی 24 ساعت خیس کرده
2_ برنج خیس کرده را در ظرف مورد نظر با 10 لیوان آب روی حرارت نسبتا زیاد قرار داده ودر قابلمه را نیمه بسته باشد تا برنج بجوش بیاید
3_ وقتی برنج شفته شد آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کرده و هم میزنیم (نکته، اصلا به شله زرد آب اضافه نکنید چون بعدا موقع سرو آب میاندازد)
4_ وقتی برنج کاملاً شفته شد شکر را اضافه کنید و به هم بزنید (اگر برنج در حال سفت شدن بود نگران نباشید با اضافه کردن شکر شل میشود ) مدام هم بزنید ته نگیرد
5_ شکر که حل شد زعفران را اضافه کنید
6_ کاملا که پخت و جا افتاد خلال بادام و پسته را اضافه کنید
7_5 الی 10 دقیقه مانه تا خاموش کنید که وگلاب را اضافه کنید