نماد سایت دریای شرق

زیتون پرورده اصیل گیلانی : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

زیتون پرورده اصیل گیلانی

گردو را به همراه سیر سابیده با کمی از آب انار مخلوط کرده تا مواد غلیظی بدست بیاد و سبزی اضافه شود و بعد با زیتون مخلوط کرده در یخچال نگهداری شود و باقی آب انار را در چند مرحله قاشق قاشق اضافه کنید

رسپی زیتون پرورده اصیل گیلانی :

دوستان این دستور تهیه با آب انار هست نه رب انار برای همین طعمش فرق داره و واقعا خوشمزه تر و اصیل تره

مواد لازم:

طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی:

گردو را به همراه سیر سابیده با کمی از آب انار مخلوط کرده تا مواد غلیظی بدست بیاد و سبزی اضافه شود و بعد با زیتون مخلوط کرده در یخچال نگهداری شود و باقی آب انار را در چند مرحله قاشق قاشق اضافه کنید تا زیتون پروده طعم بگیرد زیرا اگر کل آب انار را اضافه کنیم تمام مخلوط گردو تهنشین می‌شود و جذب هم نمیشود حتما این مدل رو امتحان کنید

خروج از نسخه موبایل