دریای شرق

رسپی ته چین مرغ : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

1_ برای آبکش برنج، دو یا سه ساعت قبل برنج را با نمک خیس کرده و وقتی هنگام پخت یه دونه سفید وسط برنج دیدین آبکش میکنیم، و میزاری آبش کشیده وسرد بشه. 2_ ماست و تخم مرغ و زعفران و گلاب و نمک را با هم مخلوط کرده و برنج را اضافه می کنیم

رسپی ته چین مرغ :

مواد لازم:

رسپی ته چین مرغ :

1_ برای آبکش برنج، دو یا سه ساعت قبل برنج را با نمک خیس کرده و وقتی هنگام پخت یه دونه سفید وسط برنج دیدین آبکش میکنیم، و میزاری آبش کشیده وسرد بشه.
2_ ماست و تخم مرغ و زعفران و گلاب و نمک را با هم مخلوط کرده و برنج را اضافه می کنیم
3_ مرغ ها رو نگینی یا به صورت نوار برش داده با کره و نمک و فلفل سرخ میکنیم بعد زعفران اضافه میکنیم کمی درب ظرف را می زاریم تا پخته و طعم دار بشه


4_ کف ظرف ( قابلمه یا غالب ) را چرب کرده کمی از مخلوط برنج را میریزیم بعد مرغ طعم دار شده ( بر حسب ذائقه خودتون زرشک سرخ شده یا بادمجان سرخ شده اضافه کنید ) و دوباره باقي برنج را بریزین
5_ اگه تو غالب ریختین روش فویل بکشید در فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت
و اگه در قابلمه ریخته دمکنی بزارید 5 دقیقه با شعله زیاد بعد با شعله کم به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزه
فقط چک کنید دورش طلایی شد خاموش کنید تا نسوزه

رسپی ته چین مرغ

خروج از نسخه موبایل