نماد سایت دریای شرق

دسر بادام خامه ای : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

دسر بادام خامه ای

بادام، خرما و روغن نارگیل را میکس کنید و کف قالب با ضخامت یکسان پهن کنید و در یخچال قرار دهید. بادام هندی، شربت غلیظ، آب نصف لیمو ترش، رنده پوست لیمو وروغن نارگیل را با مخلوط کن میکس کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه بدهید که مواد حالت خمیری پیدا کند.

طرز تهیه دسر بادام خامه ای:

مواد لازم:

مواد پایه:

مواد دسر:

رسپی دسر بادام خامه ای :

بادام، خرما و روغن نارگیل را میکس کنید و کف قالب با ضخامت یکسان پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
بادام هندی، شربت غلیظ، آب نصف لیمو ترش، رنده پوست لیمو وروغن نارگیل را با مخلوط کن میکس کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه بدهید که مواد حالت خمیری پیدا کند. سپس کرم نارگیل را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
کرم را روی مواد پایه بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید
میتونید با کرم نارگیل، برش لیمو و بادام خرد شده دسر رو تزئین کنید.

خروج از نسخه موبایل