نماد سایت دریای شرق

خورش چاقاله بادام غذای ایرانی خوشمزه : طرز تهیه با روش آسان

خورش چاقاله بادام

طرز تهیه: ابتدا پیاز و نگینی کرده تف میدهیم بعد گوشت خورشتی و اضافه میکنیم. به همراه زردچوبه و فلفل بعد از آن اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود. بعد نعناع جعفری سرخ شده را اضافه میکنیم. کمی بعد چاقاله بادام ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود .

طرز تهیه خورش چاقاله بادام:

طرز تهیه خورش چاقاله بادام:

ابتدا پیاز و نگینی کرده تف میدهیم بعد گوشت خورشتی و اضافه میکنیم. به همراه زردچوبه و فلفل بعد از آن اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود. بعد نعناع جعفری سرخ شده را اضافه میکنیم. کمی بعد چاقاله بادام ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود . خورشت به روغن و جا افتاده شود. برای چاشنی این غذای خوشمزه از ابغوره بنا به ذائقه مون اضافه میکنیم .

پ ن : به شدت این غذا پیشنهاد میشود
حتماً از چاقاله های یک دست و ریز استفاده شود

خروج از نسخه موبایل