نماد سایت دریای شرق

خورش شیرین قرمه گیلانی : طرز تهیه با روش آسان در خانه

خورش شیرین قرمه گیلانی

پیازها را خلالی کرده و با روغن نسبتا زیاد سرخ میکنیم تا طلایی شود و بعد قیسی و آلو از قبل شسته و خیس شده را با پیاز تفت می‌دهیم کمی زرد چوبه اضافه میکنیم پیاز ها که نسبتا قهوه ای شد به مرغ نیم پز شده اضافه میکنیم و بعد زعفران اضافه شود میگذاریم تا کاملا جا بیافته و روغن بیاندازد

طرز تهیه خورش شیرین قرمه گیلانی :

مواد لازم برای 4 نفر:

دستور پخت خورش شیرین قرمه گیلانی:

مرغ را در قابلمه با مقداری آب که روی سطح آن باشد و با کمی نمک میپزیم.
پیازها را خلالی کرده و با روغن نسبتا زیاد سرخ میکنیم تا طلایی شود و بعد قیسی و آلو از قبل شسته و خیس شده را با پیاز تفت می‌دهیم کمی زرد چوبه اضافه میکنیم پیاز ها که نسبتا قهوه ای شد به مرغ نیم پز شده اضافه میکنیم و بعد زعفران اضافه شود میگذاریم تا کاملا جا بیافته و روغن بیاندازد


یکی از اصلی ترین مواد این خورشت پیاز فراوان میباشد که باعث خوشمزگی آن میشود

خروج از نسخه موبایل