نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک جو : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

طرز تهیه کیک جو

فر را با دمای 190درجه سانتیگراد گرم کنید. جو + کتان + بیکینگ پودر + دارچین و نمک را خوب مخلوط کنید. شیره افرا + شیر بادام + روغن نارگیل + وانیل و یک عدد موز پوره شده را میکس کنید و به مواد خشک افزوده و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه کیک جو :

مواد لازم:

طرز تهیه کیک جو:

فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
جو + کتان + بیکینگ پودر + دارچین و نمک را خوب مخلوط کنید.
شیره افرا + شیر بادام + روغن نارگیل + وانیل و یک عدد موز پوره شده را میکس کنید . به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر 1 پیمانه توت فرنگی ، 1/2 پیمانه موز خرد شده و چیپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.


قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 50 _ 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد. یا تا زمانی که وسط کیک سفت شود.
به دلیل وجود توت فرنگی کیک کمی خیس می شود. وقتی اطراف و رویه کیک طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
و با باقی مانده موز، توت فرنگی ، شیر بادام و شکلات سرو کنید.
می توانید 4 – 6 روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

خروج از نسخه موبایل