نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کاسرول مرغ : غذای ایتالیایی با روش آسان در خانه

در ظرف مورد نظر کمی روغن اسپری کنید مرغ را به این ظرف منتقل کنید و روی آن گوجه خرد شده ، سیر خرد شده ، ارگانو ، نمک و فلفل و سرکه بریزید.چند بار تکرار کنید و مواد را لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود . سپس پنیر را روی مواد بریزید

طرز تهیه کاسرول مرغ:

مواد لازم برای ۴ نفر:

طرز تهیه کاسرول مرغ :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
در ظرف مورد نظر کمی روغن اسپری کنید مرغ را به این ظرف منتقل کنید و روی آن گوجه خرد شده ، سیر خرد شده ، ارگانو ، نمک و فلفل و سرکه بریزید.چند بار تکرار کنید و مواد را لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود . سپس پنیر را روی مواد بریزید
کاسرول را به مدت 18-20 دقیقه با دمای 18 درجه سانتیگراد بپزید.


از فر خارج کرده روی آن را با پارچه تمیز یا دم کنی بپوشانید ، 5دقیقه استراحت کند سپس سرو کنید.
موقع سرو از ریحان خرد شده استفاده کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل