طرز تهیه کاسرول مرغ:
مواد لازم برای ۴ نفر:
- 450 گرم سینه مرغ خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 6 عدد گوجه فرنگی رسیده را خرد کرده و روی آن ها نمک دریا بپاشید.
- 3 حبه سیر
- 1 پیمانه پنیر موزارلا
- 1قاشق چای خوری ارگانو
- 2 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
- نمک دریایی ،فلفل کمی ریحان تازه خرد شده
طرز تهیه کاسرول مرغ :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
در ظرف مورد نظر کمی روغن اسپری کنید مرغ را به این ظرف منتقل کنید و روی آن گوجه خرد شده ، سیر خرد شده ، ارگانو ، نمک و فلفل و سرکه بریزید.چند بار تکرار کنید و مواد را لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود . سپس پنیر را روی مواد بریزید
کاسرول را به مدت 18-20 دقیقه با دمای 18 درجه سانتیگراد بپزید.
از فر خارج کرده روی آن را با پارچه تمیز یا دم کنی بپوشانید ، 5دقیقه استراحت کند سپس سرو کنید.
موقع سرو از ریحان خرد شده استفاده کنید.
نوش جان