نماد سایت دریای شرق

دسر سارای سارماسی نارگیلی ترکیه ای : طرز تهیه با روش آسان

دسر سارای سارماسی نارگیلی

شیر، آرد و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. وقتی غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید. سپس از روی شعله بردارید. پودر نارگیل را کف سینی بریزید و پودینگ را به طور یکنواخت روی پودر نارگیل پخش کنید.

طرز تهیه دسر سارای سارماسی نارگیلی:

مواد لازم:

طرز تهیه دسر سارای سارماسی نارگیلی:

شیر، آرد و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. وقتی غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید. سپس از روی شعله بردارید.
پودر نارگیل را کف سینی بریزید و پودینگ را به طور یکنواخت روی پودر نارگیل پخش کنید.
پس از خنک شدن در دمای اتاق به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.


اگر سرد نشود موقع رول کردن می شکند.
کرم شانتی را با شیر مخلوط و هم بزنید تا فرم بگیرد.
پودینگ را از یخچال خارج کرده و خامه کشی کنید سپس برش داده و رول کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل