نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه یاغلاما غذای ترک خوشمزه با دستور پخت آسان در خانه

طرز تهیه یاغلاما

داخل ظرف همزن شیر آب خمیر مایه شکر نمک روغن را میریزیم و در حال هم زدن کم کم آرد را اضافه می کنیم و بعد از ورز دادن خمیر را 35 الی 40 دقیقه استراحت می دهیم.

طرز تهیه یاغلاما:

مواد خمیر:

مواد داخل:

طرز تهیه یاغلاما:

داخل ظرف همزن شیر آب خمیر مایه شکر نمک روغن را میریزیم و در حال هم زدن کم کم آرد را اضافه می کنیم و بعد از ورز دادن خمیر را 35 الی 40 دقیقه استراحت می دهیم. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده می گذاریم و به اندازه کمی بزرگتر ازگردو حدود 33 تا چانه می کنیم و روی خمیرها را با پارچه ای می پوشانیم و شروع میکنیم با وردنه خمیرها را باز می کنیم. داخل تابه ی نسوز که گرم کرده ایم پشت و روی نانها را می پزیم.


داخل تابه گوشت چرخ کرده را میریزم و کمی تفت میدهیم بعد کره و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پیازها گوجه فرنگی هایی را که پوست گرفته و خرد کردیم و همچنین فلفل خرد شده اضافه می کنیم و بعد ادویه جات را اضافه میکنیم و یک لیوان آب اضافه کرده 5-6 دقیقه میپزیم.

خروج از نسخه موبایل