طرز تهیه کرپ گوزلمه:
مواد لازم:
- یک لیوان معادل 200 میلی
- مواد کرپ
- دو عدد تخم مرغ
- چهار قاشق غذا خوری روغن مایع
- یک و نیم لیوان شیر
- یک و نیم لیوان آرد
مواد داخل کرپ:
- سوجوق ریز خرد شده
- یک عدد گوجه فرنگی
- یک عدد فلفل سبز
- نمک، فلفل، پول ببر
- پنیر پیتزا
طرز تهیه کرپ گوزلمه:
تخم مرغها را در ظرف مناسبی ریخته و با هم زن دستی هم میزنیم بعد روغن مایع شیر و نمک اضافه کرده مجدد هم میزنیم و در آخر آرد را اضافه کرده و کامل هم زده تا یک دست شود.
کوجه ها و فلفل را ریز خرد می کنیم. سوجوق ها را در تابه ای 2-3 دقیقه تفت می دهیم مواد را با هم ترکیب کرده و نمک و فلفل به دلخواه اضافه می کنیم.
تابه نچسب را روی حرارت قرار می دهیم گرم می کنیم و از مواد کرپ با ملاقه داخل تابه می ریزیم و تابه را میگردانیم تا مواد یک دست پخش شود. بعد از اینکه یک طرف خمیر کمی سرخ شد بر می گردانیم از مواد داخل کرپ نصف خمیر قرار می دهیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد بر می گردانیم و پشت و رو می کنیم تا دو طرف خمیر بپزد. مواد داخل کرپ را می توان به دلخواه تغییر داد.
نوش جان