رسپی شیرینی تاتلیسی گردویی:
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- 1/2 پیمانه پودر قند
- نصف پیمانه گردوی خرد شده
- 1/2 پیمانه آرد سمولینا
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- تقریبا 2-3 پیمانه آرد
- مواد شربت
- 3 لیوان آب
- 3 لیوان شکر
- نصف لیمو
طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردویی:
ابتدا شربتمان را آماده کرده و می گذاریم تا خنک شود. سپس همه مواد را به جز آرد را خوب مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبند آماده شود. خمیر را به نصف کرده و رول کنید سپس کمی رول را فشار دهید تا سطح آن صاف شود و به شکل دلخواه قالب بزنید. شیرینی ها را در سینی فر بچینید و زرده تخم مرغ را با قلمو روی شیرینی ها بزنید سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانیکه سطح شیرینی ها طلایی شود. به محض اینکه تاتلیسی پخته شده و از فر خارج شد ، شربت سرد را روی آن بریزید سپس با موارد دلخواه تزئیین کنید.
نوش جان