نماد سایت دریای شرق

تارت آلو سیاه : طرز تهیه شیرینی به روش آسان در خانه مثل بیرون

تارت آلو سیاه

همه مواد به جز آرد را مخلوط کنید. آرد را الک کرده و به تدریج اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نمی چسبد.

طرز تهیه تارت آلو سیاه:

مواد لازم:

مواد رویی

رسپی تارت آلو سیاه:

همه مواد به جز آرد را مخلوط کنید. آرد را الک کرده و به تدریج اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نمی چسبد.
خمیر را در قالب تارت پهن کنید دیواره های قالب تارت را نیز بپوشانید. با چنگال سوراخ هایی در خمیر ایجاد کنید.
3 عدد از آلوها را نازک برش بزنید و روی خمیر بچینید و 1 قاشق پودر شکر را روی آلو ها بپاشید


2 آلوی دیگر را رنده کنید و 1قاشق پودر شکر را به آن اضافه کرده و روی آلوهای برش کرده بریزید. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تارت را در فر قرار دهید و به مدت 30- 40 دقیقه با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
زمان سرو با کمی پودر قند تزئین کنید.
میتوانید با بستنی سرو کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل