نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کبه عربی : دستور پخت با روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه کبه عربی

برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید مقدار آب را به میزان برنج کته اندازه بگیرید.یعنی به اضای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید.

طرز تهیه کبه عربی:

مواد لازم:

طرز تهیه کبه عربی:

برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید مقدار آب را به میزان برنج کته اندازه بگیرید. یعنی به اضای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز  را به آن اضافه کنید و  تفت دهید.
بعد به پیاز نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده اضافه کرده و تفت دهید.


بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت سیر رو اضافه کرده سپس جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید، ادویه کاری و زرشک رو اضافه کنید تفت دهید و کنار بذارید
برنج را بدون اضافه کردن روغن،همراه با ۱ ق غ زردچوبه به صورت کته درست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفته شود.
بعد بگذارید خنک شود برنج را با سیب زمینی خنک و پوست گرفته شده با استفاده از گوشت کوب بکوبید تا نرم نرم شود.


سپس از مواد به اندازه ی یه نارنگی بردارید با دست فرم دهید داخلش رو با مواد پر کنید و داخل روغنی که از یک ربع قبل با شعله ی ملایم داغ کرده بودین و کمی به روغن زردچوبه زده بودین سرخ کنید هر طرف ۵ دقیقه کافیه
حتما شعله ملایم باشد
داخل فر هم میتونید درست کنید و اصلا سرخ نکنید

خروج از نسخه موبایل