طرز تهیه تارتولت:
مواد کرم:
- 2/5 لیوان شیر 500 میلی
- یک قاشق آرد
- یک فنجان قهوه خوری شکر
- یک پاکت وانیل
- 75 گرم کره
- نصف لیوان نشاسته ذرت
- یک پاکت کرم شانتی
مواد خمیر:
- یک بند انگشت بیشتر از یک ونیم لیوان آرد
- 3 قاشق پودر شکر
- 2 قاشق آب سرد
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- یک پاکت وانیل
- 50 گرم کره سرد
- برای تزئین
- پسته فندق شکلات مروارید
- 150 گرم شکلات تلخ با شیری
- برای داخل کرم موز
طرز تهیه تارتولت:
آرد و نشاسته و شیر را داخل قابلمه ریخته و تا جوش آمدن مدام هم می زنیم و 5 دقیقه بعد از جوشیدن از روی حرارت برداشته کره و وانیل را هم اضافه کره و هم میزنیم بعد کرم شانتی را هم اضافه کرده و 7- 8 دقیقه با بلندر میزنیم و رویش را پوشانده داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود.
برای خمیر همه مواد به جز آرد تا قاطی کرده با دست کمی هم میزنیم آرد را آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید خمیر را 12 قسمت کرده و گرد می کنیم با دست هر چانه را باز می کنیم و داخل قالب مافین می گذاریم و در فر که قبلا روی 180 درجه گرم شده می پزیم تا کمی طلایی شود بعد از سرد شدن قسمت بالایی مافین ها را داخل شکلاتی که به روش بنماری ذوب کرده ایم فرو کرده بعد داخل فندق یا پسته به دلخواه می کنیم کمی از شکلات کف تارت ریخته یک تکه موز رویش می گذاریم کرم سرد شده را داخل قیف ریخته و روی موز ها را پر می کنیم و در آخر با شکلات تزیین می کنیم 3-4 ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو نمایید.
نوش جان