نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه تارتولت : به روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه تارتولت

آرد و نشاسته و شیر را داخل قابلمه ریخته و تا جوش آمدن مدام هم می زنیم و 5 دقیقه بعد از جوشیدن از روی حرارت برداشته کره و وانیل را هم اضافه کره و هم میزنیم بعد کرم شانتی را هم اضافه کرده و 7- 8 دقیقه با بلندر میزنیم و رویش را پوشانده داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه تارتولت:

مواد کرم:

مواد خمیر:

طرز تهیه تارتولت:

آرد و نشاسته و شیر را داخل قابلمه ریخته و تا جوش آمدن مدام هم می زنیم و 5 دقیقه بعد از جوشیدن از روی حرارت برداشته کره و وانیل را هم اضافه کره و هم میزنیم بعد کرم شانتی را هم اضافه کرده و 7- 8 دقیقه با بلندر میزنیم و رویش را پوشانده داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود.


برای خمیر همه مواد به جز آرد تا قاطی کرده با دست کمی هم میزنیم آرد را آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید خمیر را 12 قسمت کرده و گرد می کنیم با دست هر چانه را باز می کنیم و داخل قالب مافین می گذاریم و در فر که قبلا روی 180 درجه گرم شده می پزیم تا کمی طلایی شود بعد از سرد شدن قسمت بالایی مافین ها را داخل شکلاتی که به روش بنماری ذوب کرده ایم فرو کرده بعد داخل فندق یا پسته به دلخواه می کنیم کمی از شکلات کف تارت ریخته یک تکه موز رویش می گذاریم کرم سرد شده را داخل قیف ریخته و روی موز ها را پر می کنیم و در آخر با شکلات تزیین می کنیم 3-4 ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو نمایید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل