نماد سایت دریای شرق

شیرینی تارت کاراملی : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

شیرینی تارت کاراملی

ابتدا کره و شکر را مخلوط کنید بعد تخم مرغ و کاکائو و آرد را اضافه کنید تا به دست نچسبد یک ربع در یخچال استراحت بدهید در این حین کارامل را آماده کنید شکر را روی حرارت کم بگذارید تا کاراملیزه شود بعد کره را اضافه کرده خوب مخلوط کنید وقتی کره کامل به خورد کارامل رفت خامه را ریخته و مدام هم بزنید تا یکدست شود از روی حرارت بر داشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه شیرینی تارت کاراملی:

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی تارت کاراملی :

ابتدا کره و شکر را مخلوط کنید بعد تخم مرغ و کاکائو و آرد را اضافه کنید تا به دست نچسبد یک ربع در یخچال استراحت بدهید در این حین کارامل را آماده کنید شکر را روی حرارت کم بگذارید تا کاراملیزه شود بعد کره را اضافه کرده خوب مخلوط کنید وقتی کره کامل به خورد کارامل رفت خامه را ریخته و مدام هم بزنید تا یکدست شود از روی حرارت بر داشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

خمیر تارت را یک دست داخل ظرف پهن می کنیم و با چنگال هر طرف را سوراخ میکنیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده ایم 20 الی 25 دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن از قالب در می آوریم و سس کارامل را داخل تارت می ریزیم و حداقل 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم برای گاناش خامه را روی حرارت می گذاریم وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت برداشته و شکلات تلخ را اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا شکلات ها آب شود بعد از خنک شدن روی کارامل میریزیم و دوباره دو ساعت داخل یخچال می گذاریم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل