نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک شکلاتی طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

دستور پخت کیک شکلاتی

برای سس : ۱25 گرم خامه را روی اجاق گذاشته وقتی به نقطه جوش رسید 150 گرم مخلوط شکلات شیری و شکلات تلخ اضافه میکنیم بعد 3 قاشق بادام زمینی یا فندق خرد شده اضافه میکنیم.

دستور پخت کیک شکلاتی:

مواد کیک:

برای سس : ۱25 گرم خامه را روی اجاق گذاشته وقتی به نقطه جوش رسید 150 گرم مخلوط شکلات شیری و شکلات تلخ اضافه میکنیم بعد 3 قاشق بادام زمینی یا فندق خرد شده اضافه میکنیم.

دستور پخت کیک شکلاتی:

شکر و تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم . بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم . بقیه مواد را هم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم . داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم کناره ها را هم چرب میکنیم داخل فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده میپزیم.


مواد کرم:


به جز کرم شانتی همه ی مواد را قاطی میکنیم و روی اجاق میپزیم بعد از بر داشتم از روی حرارت کرم شانتی را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
بعد از اینکه کیک سرد شد با نصف لیوان شیر کیک را مرطوب میکنیم. بعد کرم شانس را روی کیک میریزیم . در آخر شکلات سس که هم دمای محیط شده را روی کرم میریزیم و صاف میکنیم. 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد برش میزنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل