نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک لاز دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه بورک لاز

برای محلبی تمامی مواد به جز کره و وانیل را مخلوط می کنیم و روی اجاق تا جوش آمدن هم میزنیم بعد 5-6 دقیقه از جوش آمدن خاموش می کنیم کره و وانیل را هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم روی محلبی را با با نایلکس می پوشانیم و میگذاریم تا ولرم شود.

طرز تهیه بورک لاز:

مواد لازم:

مواد محلبی:

طرز تهیه بورک لاز :

ابتدا شربت را آماده میکنیم و 15 دقیقه میجوشانیم تا قوام بگیرد. و کنار میگذاریم تا سرد شود.
برای محلبی تمامی مواد به جز کره و وانیل را مخلوط می کنیم و روی اجاق تا جوش آمدن هم میزنیم بعد 5-6 دقیقه از جوش آمدن خاموش می کنیم کره و وانیل را هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم روی محلبی را با با نایلکس می پوشانیم و میگذاریم تا ولرم شود.
کره و روغن مایع را در ظرفی کمی گرم کرده و مخلوط میکنیم یوفکاها را به اندازه ظرف می بریم من دو قسمت کردم و 32 لایه شد.

لایه اول را کف ظرف چرب شده پهن میکنیم و روی یوفکا را با خوب چرب میکنیم همین طور لایه ها را با چرب کردن روی هم میگذاریم بعد از لایه 16محلبی را با دقت روی یوفکا ها پخش میکنیم و 16یوفکای بعدی را به ترتیب با چرب کردن روی هم میگذاریم لایه آخری را هم خوب چرب میکنیم و با دقت برش می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده میگذاریم تا روی بورک ها کاملا طلایی شود بلافاصله بعد از در آوردن از فر شربت سرد شده را میریزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل