نماد سایت دریای شرق

کیک ژاپنی چستلا : طرز تهیه با روش آسان در خانه

کیک ژاپنی چستلا

ابتداشیر و کره را داخل ظرفی به روش بنماری روی آب جوش با هم زدن تا آب شدن کامل کره حرارت می دهیم. آرد پکینگ پودر و نشاسته و با هم مخلوط کرده و 6 دفعه الک می کنیم و به مخلوط کره و شیر اضافه کرده و با هم زن دستی مخلوط می کنیم زرده های تخم مرغ را هم یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و در آخر وانیل و عسل را هم مخلوط می کنیم.

طرز تهیه کیک ژاپنی چستلا:

مواد لازم:

طرز تهیه کیک ژاپنی چستلا:

ابتداشیر و کره را داخل ظرفی به روش بنماری روی آب جوش با هم زدن تا آب شدن کامل کره حرارت می دهیم.
آرد پکینگ پودر و نشاسته و با هم مخلوط کرده و 6 دفعه الک می کنیم و به مخلوط کره و شیر اضافه کرده و با هم زن دستی مخلوط می کنیم زرده های تخم مرغ را هم یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و در آخر وانیل و عسل را هم مخلوط می کنیم.


سفیده های تخم مرغ را با یک سوم شکر با هم زن خوب می زنیم تا کف کند و به تدریج بقیه شکر را هم اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا از ظرف نریزد .


سفیده ها را هم به تدریج به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا پف سفیده نخوابد.
کف و اطراف قالب کاغذ روغنی پهن می کنیم مواد کیک را داخل قالب ریخته و چند دفعه قالب را به میز می کوبیم تا حباب های هوا از بین برود.


داخل ظرف دیگری می گذاریم و تا نیمه با آب نزدیک نقطه جوش (80 درجه ) پر می کنیم و در فری که از 20دقیقه قبل روی 150درجه گرم شده حدود یک ساعت می پزیم بعد از در آوردن از فر فوری از قالب خارج می کنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل