نماد سایت دریای شرق

کیک خیس با طعم سوفله : طرز تهیه با روش حرفه ای و آسان در خانه

کیک خیس با طعم سوفله

تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را هم اضافه کرده و یک دور دیگر بزنید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد بزنید. این مایع کیک از کیک معمولی شل تر است آرد اضافه نکنید. داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که از قبل روی 175_180 درجه گرم شده حدود 35 دقیقه بپزید. با خلال دندان پختش رو تست کنید.

طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله :

مواد لازم:

مواد سس:

طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله:

تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را هم اضافه کرده و یک دور دیگر بزنید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد بزنید. این مایع کیک از کیک معمولی شل تر است آرد اضافه نکنید. داخل ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که از قبل روی 175_180 درجه گرم شده حدود 35 دقیقه بپزید. با خلال دندان پختش رو تست کنید.


برای سس به جز شکلات بقیه مواد را مخلوط کنید و کمی بجوشانید تا شکر حل شود.
وقتی کیک را از فر خارج کردید و داغ است با برش بزنید و سوراخ هایی رو کیک ایجاد کنید و نصف سس را روی کیک پخش کنید به بقیه سس شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود و دو باره روی کیک بریزید.

خروج از نسخه موبایل