طرز تهیه لوکوم نارنگی:
مواد لازم:
- دو لیوان آب نارنگی
- یک لیوان شکر
- دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یک قاشق مرباخوری کره
طرز تهیه لوکوم نارنگی:
آب نارنگی شکر و نشاسته را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت تا جوشیدن مدام هم بزنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و 3دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده و تا آب شدن کره مدام هم بزنید قالب ها را کمی مرطوب کنید و از مواد داخل قالبها ریخته و صبر کنید تا هم دمای محیط شود بعد از سرد شدن 3-4 ساعت یا یک شب داخل یخچال بگذارید بعد از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلتانید.
نوش جان