نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان سایا : رسپی نان ترکیه ای به روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه نان سایا

شیر و ماست و نمک و پکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه کنید. و خوب ورز دهید و 15دقیقه استراحت دهید . خمیر را به 8قسمت چانه کنید. هر چانه را به اندازه سینی فر باز کنید و از کره آب شده و روغن مایع وسط خمیر ها بمالید چهار تا خمیر را روی هم بگذارید و وسطشان را کاملا روغن بمالید و از یک طرف در حال کشیدن و چرب کردن رول می کنیم. و دوباره به حالت حلزونی رول می کنیم.

طرز تهیه نان سایا:

مواد لازم:

برای وسط خمیر:

طرز تهیه نان سایا:

شیر و ماست و نمک و پکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه کنید. و خوب ورز دهید و 15دقیقه استراحت دهید . خمیر را به 8قسمت چانه کنید. هر چانه را به اندازه سینی فر باز کنید و از کره آب شده و روغن مایع وسط خمیر ها بمالید چهار تا خمیر را روی هم بگذارید و وسطشان را کاملا روغن بمالید و از یک طرف در حال کشیدن و چرب کردن رول می کنیم. و دوباره به حالت حلزونی رول می کنیم.

چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب رول می کنیم روی خمیر را پوشانده و حدود یک ساعت استراحت می دهیم بعد کمی باز می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم قرار می دهیم رویش زرده تخم مرغ مالیده با چنگال خط می اندازیم ودر فری که از قبل روی 250درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل