نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک گوشت با روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه بورک گوشت

پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن مایع تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود ادویه ها را اضافه کرده و 20 دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم.

طرز تهیه بورک گوشت:

مواد لازم:

مواد میانی:

برای رومال:

طرز تهیه بورک گوشت:

پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن مایع تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود ادویه ها را اضافه کرده و 20 دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم.


هر یوفکا را 6 قسمت می کنیم . مواد سس را با هم مخلوط می کنیم و کمی از سس روی یوفکا پخش می کنیم . از مواد گوشتی و پنیر رنده شده قیمت پهن یوفکا می گذاریم و رول می کنیم بدون فشردن. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم . با زرده رومال زده و کنجد می پاشیم و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل