نماد سایت دریای شرق

شیرینی تارت سیب : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

شیرینی تارت سیب

سیب ها را رنده می کنیم و باشکر و دارچین تا کشیده شدن آبش روی حرارت می پزیم و می گذاریم تا کامل خنک شود. برای خمیر کره روغن مایع شکر تخم مرغ ماست وانیل را مخلوط می کنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر گرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. مقداری از خمیر را جدا کرده و در فریزر می گذاریم .

شیرینی تارت سیب

طرز تهیه شیرینی تارت سیب :

مواد لازم:

مواد میانی:

طرز تهیه شیرینی تارت سیب:

سیب ها را رنده می کنیم و باشکر و دارچین تا کشیده شدن آبش روی حرارت می پزیم و می گذاریم تا کامل خنک شود.
برای خمیر کره روغن مایع شکر تخم مرغ ماست وانیل را مخلوط می کنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر گرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. مقداری از خمیر را جدا کرده و در فریزر می گذاریم .

بقیه خمیر را بین دو کاغذ رو غنی با وردنه باز می کنیم و در قالب می اندازیم و نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم روی خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم تا موقع پخت پف نکند مواد سیب را روی خمیر پخش می کنیم و خمیری را که داخل فریزر گذاشتیم روی سیب ها رنده می کنیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی تارت می پزیم. بعد از سرو شدن از قالب خارج کرده و پودر قند می پاشیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل