نماد سایت دریای شرق

شیرینی باقلوای پسته ای : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

شیرینی باقلوای پسته ای

یوفکا ها را به اندازه ظرف پیرکس مستطیل برش بزنید برای من 16 عدد یوفکا بود که از وسط برش زدم و 32 لایه شد. کره و روغن مایع را داخل تابه ای آب کنید و کف ظرف را چرب کنید و اولین لایه یوفکا را قرار دهید و چرب کنید و لایه دوم را بگذارید و همین طور ادامه دهید بعد از لایه دهم پودر پسته را خوب پخش کنید و چرب کرده لایه بعدی را قرار دهید تا آخر همین طور را با کمی چرب کردن یوفکا ها ادامه دهید روی لایه آخر را خوب چرب کنید و به طور دلخواه برش بزنید و در فری که از قبل روی 170درجه گرم شده تا طلایی شدن کامل روی باقلوا بپزید.

طرز تهیه شیرینی باقلوای پسته ای:

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی باقلوای پسته ای:

یوفکا ها را به اندازه ظرف پیرکس مستطیل برش بزنید برای من 16 عدد یوفکا بود که از وسط برش زدم و 32 لایه شد. کره و روغن مایع را داخل تابه ای آب کنید و کف ظرف را چرب کنید و اولین لایه یوفکا را قرار دهید و چرب کنید و لایه دوم را بگذارید و همین طور ادامه دهید بعد از لایه دهم پودر پسته را خوب پخش کنید و چرب کرده لایه بعدی را قرار دهید تا آخر همین طور را با کمی چرب کردن یوفکا ها ادامه دهید روی لایه آخر را خوب چرب کنید و به طور دلخواه برش بزنید و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن کامل روی باقلوا بپزید.


برای شربت شکر و آب و یک برش لیمو را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد از به جوش آمدن حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا قوام بگیرد و بعد از روی حرارت بردارید.
باقلوا را که از فر خارج کردید و کمی ولرم شد شربت داغ را روی باقلواها بریزید.
اگر شربت قوام خوبی داشته باشد باقلوا خمیر نمی شود.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل