نماد سایت دریای شرق

کومبه سیب زمینی و گوشت : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

کومبه سیب زمینی و گوشت

برای خمیر آب و روغن مایع را داخل کاسه ریخته شکر و خمیر مایه را اضافه میکنیم بعد آرد و نمک را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.

کومبه سیب زمینی و گوشت

طرز تهیه کومبه سیب زمینی و گوشت :

مواد لازم:

مواد میانی:

برای رومال:

طرز تهیه کومبه سیب زمینی و گوشت :

ابتدا سیب زمینی ها را می گذاریم تا آبپز شود.
برای خمیر آب و روغن مایع را داخل کاسه ریخته شکر و خمیر مایه را اضافه میکنیم بعد آرد و نمک را هم کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.
گوشت را کمی تفت می دهیم بعد پیاز را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم ادویه و کره را هم اضافه می کنیم و یک تفت دیگر می دهیم.


خمیر را چهار قسمت می کنیم یک چانه را باز می کنیم و داخل سینی که چرب کرده ایم پهن می کنیم .


سیب زمینی را کمی له می کنیم و نمک و فلفل می زنیم و نصف سیب زمینی را روی خمیر پخش می کنیم همینطور نصف گوشت را هم روی سیب زمینی ها می ریزیم و یک خمیر دیگر را هم باز کرده و روی مواد را می پوشانیم کناره ها را مانن فیلن می بندیم و با قاشق روی خمیر شکل می دهیم و وسط خمیر را سوراخ می کنیم . زرده را با یک قاشق روغن مایع مخلوط می کنیم و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180- 200 درجه گرم شده حدود 25-30دقیقه تا طلایی شدن روی کومبه می پزیم و بعد از در آوردن از فر رویش کمی کره می زنیم.
نوش

خروج از نسخه موبایل