نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کروسان به روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه کروسان

به غیر از آرد همه مواد را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را به 12قسمت چانه کنید هر چانه را به اندازه بشقاب باز کرده و خوب کره بمالید و لایه بعدی را رویش قرار دهید تا 6لایه روی لایه آخری کره نمالید.

طرز تهیه کروسان:

مواد لازم:

طرز تهیه کروسان:

به غیر از آرد همه مواد را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را به 12قسمت چانه کنید هر چانه را به اندازه بشقاب باز کرده و خوب کره بمالید و لایه بعدی را رویش قرار دهید تا 6لایه روی لایه آخری کره نمالید.


6چانه بعدی را به همین صورت روی هم قرار دهید و با وردنه خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و هر کدام را به 12قسمت تقسیم کنید و از مواد میانی دلخواه قسمت پهن گذاشته و با کشیدن رول کنید روی کرواسانها را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید با زرده رومال زده و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کرواسانها بپزید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل