نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه لاح معجون : غذای ترکیه ای به روش آسان در خانه

طرز تهیه لاح معجون

دو لیوان آب را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بعد آرد و نمک را اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خوب ورز دهید داخل کاسه را با یک قاشق روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخلش گذاشته روی خمیر را پوشانده و 30-40 دقیقه استراحت دهید.

طرز تهیه لاح معجون

طرز تهیه لاح معجون:

مواد خمیر:

مواد روی خمیر:

طرز تهیه لاح معجون:

دو لیوان آب را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بعد آرد و نمک را اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خوب ورز دهید داخل کاسه را با یک قاشق روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخلش گذاشته روی خمیر را پوشانده و 30-40 دقیقه استراحت دهید.
و بعد خمیر را دوباره ورز دهید و چانه کنید وزن هر چانه حدود 70 گرم شود.

به جز گوشت همه مواد را خرد کرده و داخل غذاساز کامل ریز خرد کنید.
بعد گوشت یک قاشق رب یک قاشق سس تند نمک فلفل سیاه پول ببر و یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و همه را خوب با دست مخلوط کنید.

سطح کار را آرد پاشی کنید چانه ها را نازک باز کنید داخل تابه کمی آرد بپاشید و خمیر باز شده را داخل تابه بگذارید سه قاشق از مواد را روی خمیر بریزید با دست کمی فشار دهید و در تابه را بگذارید و با حرارت متوسط بپزید بعد از 3-5دقیقه کنترل کنید وقتی زیر خمیر ها پخت بر داشته و کنار بگذارید و برای گرم ماندن رویش را با نایلون فریزر بپوشانید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل