نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قرابیه مارمالادی با روس اسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه قرابیه مارمالادی

تخم مرغ کره هم دمای اتاق ، پودر شکر ، روغن مایع را 3-4 دقیقه با هم زن بزنید. نشاسته وانیل پکینگ پودر را هم اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که بدست نمیچسبد تهیه شود با ماسوره می توانید شکل دهید یا با دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید و سطش را گود کنید و در فری که از قبل روی 160درجه گرم شده با کنترل بپزید رنگ شیرینی ها نباید تغییر کند بعد از در آوردن از فر در قسمت گود مارمالاد بریزید و 5دقیقه دوباره در فر 150درجه قرار دهید.

طرز تهیه قرابیه مارمالادی :

مواد لازم:

طرز تهیه قرابیه مارمالادی:

تخم مرغ کره هم دمای اتاق ، پودر شکر ، روغن مایع را 3-4 دقیقه با هم زن بزنید. نشاسته وانیل پکینگ پودر را هم اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که بدست نمیچسبد تهیه شود با ماسوره می توانید شکل دهید یا با دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید و سطش را گود کنید و در فری که از قبل روی 160درجه گرم شده با کنترل بپزید رنگ شیرینی ها نباید تغییر کند بعد از در آوردن از فر در قسمت گود مارمالاد بریزید و 5دقیقه دوباره در فر 150درجه قرار دهید.

برای مارمالاد می توانید یک لیوان آب هر نوع میوه به دلخواه را با دو قاشق شکر و دو قاشق پر نشاسته ذرت روی حرارت بپزید وقتی سفت شد و بعد از بر داشتن از روی حرارت در صورت تمایل وانیل اضافه کنید.
می توانید به جای مارمالاد از شکلات آب شده استفاده کنید
نوش جان

خروج از نسخه موبایل