نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی شکرپاره با روش آسان در خانه

طرز تهیه شیرینی شکرپاره

ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را روی حرارت بجوشانید 8دقیقه بعد از جوشیدن چند قطره آبلیو اضافه کنید و 5دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بر دارید.

طرز تهیه شیرینی شکرپاره :

مواد لازم:

مواد شربت:

طرز تهیه شیرینی شکرپاره:

ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را روی حرارت بجوشانید 8 دقیقه بعد از جوشیدن چند قطره آبلیو اضافه کنید . 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بر دارید.


داخل کاسه ای کره هم دمای محیط و پودر شکر را خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید بقیه مواد را هم مخلوط کنید و سپس آرد را به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته با دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و رویش یک عدد بادام یا فندق قرار دهید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید .


بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی های داغ بریزید .
نوش جان

خروج از نسخه موبایل