نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه بادام : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

شیرینی قرابیه بادام

بعداز روی حرارت برداشته و با دور کند هم زن کمی می‌زنیم تا کمی سرد شود دوسه قاشق آبلیمو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. داخل قیف می‌ریزیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با اندازه دلخواه می‌ریزیم.

طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام:

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام:

همه مواد را مخلوط کرده و روی اجاق با حرارت کم تا حل شدن شکر مدام هم می زنیم.
بعداز روی حرارت برداشته و با دور کند هم زن کمی می‌زنیم تا کمی سرد شود دوسه قاشق آبلیمو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. داخل قیف می‌ریزیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با اندازه دلخواه می‌ریزیم.

در فری که از قبل روی 140 درجه گرم شده حدود 20-25 دقیقه بپزید وقتی رویشان ترک برداشت پخت شان کامل است برای طلایی شدنشان 10دقیقه دیگر با حرارت150درجه داخل فر بماند. وقتی از فر خارج کردید کاغذ روغنی را روی حوله نمدار بگذارید تا هم راحت از کاغذ روغنی جدا شود و هم راحت به هم بچسبد. یا می توانید با اسپری زیر کاغذ روغنی اب اسپری کنید.20دقیقه بعد از کاغذ روغنی جدا کرده و به هم بچسبانید. اگر می خواهید ترک بیشتری داشته باشد یک قاشق نشاسته به موادتان اضافه کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل