نماد سایت دریای شرق

دستور تهیه کروسان با مغز شکلاتی به روش آسان در خانه

دستور تهیه کروسان

6لیوان آرد را داخل کاسه ریخته و با خمیر مایه مخلوط میکنیم شیر و آب و کره و شکر نمک را هم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و بقیه آرد را کم کم اضافه می کنیم. تا خمیر نرمی که کمی بدست می چسبد تهیه شود.

طرز تهیه کروسان

دستور تهیه کروسان :

مواد لازم:

برای باز خمیر:

وسط کروسان:

برای رومال:

دستور تهیه کروسان :

6لیوان آرد را داخل کاسه ریخته و با خمیر مایه مخلوط میکنیم شیر و آب و کره و شکر نمک را هم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و بقیه آرد را کم کم اضافه می کنیم. تا خمیر نرمی که کمی بدست می چسبد تهیه شود.
روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. بیشتر از نیم ساعت استراحت ندهید چون کره دارد زود ترش می کند.


350 گرم کره را با یک قاشق آرد مخلوط می کنیم و با هم زن می زنیم.
داخل نایلون فریزر گذاشته و شکل مستطیل داده نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود.


خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم و کره را درست وسط خمیر قرار داده و اطراف خمیر را روی کره تا می زنیم تا کامل روی کره پوشانده شود با وردنه خیلی آرام خمیر را باز می کنیم وردنه را به یک طرف خیلی فشار ندهید که کره بیرون بزند و دوباره خمیر را چهار تا زده و داخل یخچال می گذاریم هر نیم ساعت خمیر را باز میکنیم و دوباره تا زده و داخل یخچال می گذاریم اینکار را چهار بار تکرار می کنیم.


در آخر به شکل مثلث برش زده و قسمت پهن شکلات صبحانه گذاشته و مانند ویدئو آرام تا بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم.
روی کرواسانها را با سینی دیگری پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.


می توانید شب در یخچال بگذارید و صبح بپزید.
با زرده تخم مرغ رومال زده و در فری که از قبل روی170درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کرواسانها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل