نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک پاندسپانیا به روش اسان در خانه

طرز تهیه کیک پاندسپانیا

برای تهیه کرم شیر و شکر و زرده و آرد و نشاسته را مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید بعد از قوام گرفتن از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ولرم شود خامه پودر کرم شانتی و پنیر لبنه را هم مخلوط کنید و به هم زن بزنید تا یکدست شود.

طرز تهیه کیک پاندسپانیا:

مواد لازم:

مواد کرم:

طرز تهیه کیک پاندسپانیا:

برای تهیه کرم شیر و شکر و زرده و آرد و نشاسته را مخلوط کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید بعد از قوام گرفتن از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ولرم شود خامه پودر کرم شانتی و پنیر لبنه را هم مخلوط کنید و به هم زن بزنید تا یکدست شود.


روی کرم را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.
برای تهیه کیک زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید سفیده را با نصف شکر و نوک انگشت نمک با هم زن بزنید تا وقتی که از ظرف نریزد.


زرده را با نصف دیگر شکر بزنید تا کرم رنگ شود در حال هم زدن آب داغ را اضافه کنید و بقیه مواد را به هم مخلوط کنید . سفیده را در سه نوبت به مواد مخلوط کنید و با لیسک به طور دورانی مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابید.


کف قالب 24 سانتی کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده بگذارید. بعد از 5 دقیقه درجه فر را روی 150درجه قرار دهید و حدود 30 دقیقه بپزید با خلال دندان پخت کیک را کنترل کنید. سپس بعد از در آوردن از فر قالب را بر عکس روی توری قرار دهید تا خنک شود . بعد از ولرم شدن از قالب خارج کنید و بعد از کامل سرد شدن کیک را سه لایه کنید با کمی شیر مرطوب کنید و از کرم و موادی که دوست دارید وسط لایه ها قرار دهید.با کرم سطح و اطراف کیک را هم پوشش دهید.


می توانید با شکلات رنده شده روی کیک را تزئین کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل