طرز تهیه دسر سوتلاچ:
مواد لازم:
- یک لیتر شیر
- یک قوطی خامه (200گرم)
- یک لیوان شکر
- یک استکان برنج
- دو قاشق غذاخوری نشاسته
- یک پاکت وانیل
- دو لیوان آب
- نوک انگشت نمک
طرز تهیه دسر سوتلاچ:
برنج را شسته و با دو لیوان آب و نوک انگشت نمک خوب بپزید. بعد از پختن برنج شیر و خامه را هم اضافه کرده و بجوشانید. وقتی به جوش آمد شکر را اضافه کنید نشاسته را با نصف استکان آب حل کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم . موقع اضافه کردن نشاسته مرتب هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.
6_7 دقیقه با حرارت کم جوشانده در آخر وانیل را هم اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. داخل پیاله های مقاوم به حرارت ریخته و داخل سینی فر می چینیم . داخل سینی تا نصف پیاله ها را آب سرد می ریزم و در فری که روی 200 درجه گرم شده و فقط شعله بالایی فر روشن است قرار می دهیم تا روی سوتلاچ ها سرخ شود.
نوش جان