نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه ی خرمایی طرز تهیه با روش اسان در خانه

شیرینی قرابیه ی خرمایی

ابتدا روی خرماها آب گرم می ریزیم تا نرم شوند. هسته خرماها را جدا می کنیم و داخل غذا ساز یا مخلوط کن کامل پوره می کنیم چند قاشق می توانیم آب گرم هم اضافه کنیم دارچین و گردوی خرد شده را هم مخلوط می کنیم و به توپک های کوچکی درست می کنیم.

شیرینی قرابیه ی خرمایی

طرز تهیه شیرینی قرابیه ی خرمایی:

مواد لازم:

مواد میانی:

طرز تهیه شیرینی قرابیه ی خرمایی :

ابتدا روی خرماها آب گرم می ریزیم تا نرم شوند. هسته خرماها را جدا می کنیم و داخل غذا ساز یا مخلوط کن کامل پوره می کنیم چند قاشق می توانیم آب گرم هم اضافه کنیم دارچین و گردوی خرد شده را هم مخلوط می کنیم و به توپک های کوچکی درست می کنیم.
تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود از خمیر تکه های کوچک برداشته و مانند ویدئو با چنگال شکل می دهیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم. در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن رو قرابیه ها حدود 15_20 دقیقه می پزیم. بعد از سرد شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل