نماد سایت دریای شرق

شیرینی باقلوا شکلاتی – طرز تهیه با روش اسان در خانه

شیرینی باقلوا شکلاتی

ابتدا شربت را آماده می کنیم شیر و شکر را جوشانده و 10-15دقیقه با حرارت متوسط می جوشانیم بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل خنک شود.

طرز تهیه شیرینی باقلوا شکلاتی :

مواد لازم:

مواد شربت:

برای روی باقلوا:

طرز تهیه شیرینی باقلوا شکلاتی :

ابتدا شربت را آماده می کنیم شیر و شکر را جوشانده و 10-15دقیقه با حرارت متوسط می جوشانیم بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل خنک شود.


کره را آب کرده و کف رویی را میگیریم و روغن مایع را هم با کره مخلوط می کنیم.
قالب یا سینی مورد استفاده را روی یوفکاها قرار می دهیم و یوفکاها را به اندازه ظرف برش می دهیم. روی یوفکاها را با پارچه تمیزی بپوشانید تا خشک نشوند.


قالب را چرب می کنیم و یوفکاها را یکی یکی در قالب می چینیم و مابینشان را با کره چرب می کنیم(اگر از یوفکای ترکیه استفاده می کنید دو لایه را روی هم قرار داده و چرب کنید برای یوفکای ایرانی هر لایه را باید چرب کنید )


برش های کناری را برای لایه های میانی می توانید استفاده کنید بعد از اینکه 30 لایه یوفکا را داخل سینی قرار دادید (در یوفکای ایرانی تعداد کمتر است تعداد لایه ها را کمتر در نظر بگیرید ) پسته خرد شده را خوب پخش کنید و دو باره 10لایه دیگر یوفکا با چرب کردن ما بینشان روی هم قرار دهید.


لایه آخری را هم قرار داده و بدون چرب کردن با چاقوی تیز برش می زنیم باقی مانده کره را هم روی یوفکاها می ریزیم و در فری که از قبل روی 160درجه گرم شده تا طلای شدن روی باقلوا بپزید.


5دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت را روی باقلوا بریزید و بگذارید تا کامل خنک شود بعد با کاکائو و شکلات رنده شده و پودر پسته تزئین کنید .
نوش جان

خروج از نسخه موبایل