نماد سایت دریای شرق

شکم پاره رژیمی : طرز تهیه غذای ترکیه ای با روش اسان در خانه

شکم پاره رژیمی

6 عدد بادمجان را از وسط نصف کنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید به صورنی که طرفی که پوست دارد رو قرار بگیرد بچینید و در فر 200درجه قرار دهید تا بادمجانها نرم شوند.

شکم پاره رژیمی

طرز تهیه شکم پاره رژیمی:

مواد لازم:

برای سس بشامل:

طرز تهیه شکم پاره رژیمی:

6 عدد بادمجان را از وسط نصف کنید . در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید به صورنی که طرفی که پوست دارد رو قرار بگیرد بچینید . در فر 200درجه قرار دهید تا بادمجانها نرم شوند.


یک عدد پیاز بزرگ را با روغن زیتون و روغن مایع تفت دهید. کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دو باره تفت دهید . وقتی گوشت تغییر رنگ داد فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را هم اضافه کنید و دوباره تفت دهید. ادویه نمک سیر و پیازچه را هم اضافه کنید. رب و گوجه فرنگی که پوستش را گرفته اید را خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا آب گوجه ها کشیده شود بپزید.


بادمجانها را داخل ظرف پیرکس بچینید و با قاشق روی بادمجانها را کمی باز کنید و نمک بپاشید و از مواد گوشتی روی بادمجانها قرار دهید. یک قاشق رب را با روغن کمی تفت دهید. بعد یک ونیم لیوان آب اضافه کرده و سس آماده کنید و کنار بادمجانها بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده بگذارید تا کمی روی غذا طلایی شود.از فر درآورد و از سس کناری روی بادمجانها بریزید.


برای سس بشامل یک قاشق آرد را با یک قاشق کره کمی تفت دهید بعد دو لیوان شیر سرد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا بج. شد و قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل اضافه کنید.


از سس بشامل روی بادمجانها ریخته و روی سس بشامل پنیر بریزد . دوباره داخل فر بگذارید تا روی پنیرها کمی طلایی شود.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل