نماد سایت دریای شرق

رسپی نان پواچا با روش آسان در خانه

رسپی نان پواچا

شیر ولرم شکر و خمیر مایه را مخلوط می کنیم بعد روغن مایع و آب گازدار را هم اضافه می کنیم نمک و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.

رسپی نان پواچا

رسپی نان پواچا :

شیر ولرم شکر و خمیر مایه را مخلوط می کنیم بعد روغن مایع و آب گازدار را هم اضافه می کنیم نمک و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.

روی خمیر نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت می دهیم بعد چانه می کنیم و داخل خمیر پنیر گذاشته و شکل می دهیم دو باره روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر هم زده و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل