رسپی نان پواچا
- یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
- یک لیوان شیر ولرم
- یک لیوان روغن مایع
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک شیشه آب گازدار
- 5 -5/5 لیوان آرد
- پنیر برای داخل خمیر
- زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر برای رومال
رسپی نان پواچا :
شیر ولرم شکر و خمیر مایه را مخلوط می کنیم بعد روغن مایع و آب گازدار را هم اضافه می کنیم نمک و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود.
روی خمیر نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت می دهیم بعد چانه می کنیم و داخل خمیر پنیر گذاشته و شکل می دهیم دو باره روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر هم زده و رومال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان