نماد سایت دریای شرق

محلبی کاراملی با ارد برنج : طرز تهیه دسر ترکیه ای با روش اسان در خانه

محلبی کاراملی با ارد برنج

ابتدا یک لیوان شکر را داخل قابلمه با حرارت کم کاراملیزه می کنیم.حرارت را زیاد نکنید شکر می سوزد و طعم بدی می گیرد.

طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:

مواد لازم:

طرز تهیه محلبی کاراملی با ارد برنج:

ابتدا یک لیوان شکر را داخل قابلمه با حرارت کم کاراملیزه می کنیم.حرارت را زیاد نکنید شکر می سوزد و طعم بدی می گیرد.
یک لیوان از شیر را با آرد برنج مخلوط می کنیم و بقیه شیر را به شکر کاراملیزه شده کم کم اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .

اگرکارامل سفت شد نترسید با گرم شدن شیر دوباره حل می شود .مخلوط شیر و آرد برنج را هم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد بجوشد زرده و وانیل و خامه را با هم می زنیم تا یکدست شود و به محلبی اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا زرده نبرد .

3-4دقیقه دیگر مواد را با هم زدن مدام می پزیم و از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.
به دلخواه می توانید رویش را با بیسکوئیت خرد شده و تکه های کارامل تزئین کنید.
نوش جان.

خروج از نسخه موبایل