نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلوا دسر ترکیه ای به روش اسان در خانه

طرز تهیه باقلوا دسر

ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر را مخلوط کرده و بگذارید تا بجوشد بعد آب لیمو را اضافه کرده و پوست لیمو را هم داخل شربت انداخته و بگذارید تا 40-50دقیقه بجوشد و غلیظ شوداز روی حرارت بر داشته و بگذارید تا کامل سرد شود .

طرز تهیه باقلوا دسر

طرز تهیه باقلوا دسر ترکیه ای :

مواد شربت:

مواد خمیر:

طرز تهیه باقلوا دسر ترکیه ای:

ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را مخلوط کرده و بگذارید تا بجوشد. بعد آب لیمو را اضافه کرده و پوست لیمو را هم داخل شربت انداخته و بگذارید تا 40-50دقیقه بجوشد و غلیظ شود. از روی حرارت بر داشته و بگذارید تا کامل سرد شود .

تهیه خمیر :

برای تهیه خمیر تمام مواد را مخلوط کرد و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
خمیر را به چهار قسمت مساوی چانه کنید سطح کار را کامل نشاسته پاشیده و چانه ها را یکی یکی باز کنید موقع باز کردن پشت و رو کنید و کامل نشاسته بپاشید بعد مانند ویدئو تا زده و در موقع تا زدن در هر لایه باز نشاسته بپاشید و کنار بگذارید در حین کار روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.


بعد از آماده شدن هر چهار چانه دو باره هر چانه را با وردنه باز کنید و شکل مستطیل بدهید کناره های اضافی را ببرید و داخل خمیر بگذارید و مانند ویدئو دو طرف خمیر را گردو پاشیده از دو طرف تا بزنید و از وسط برش بزنید و با قالب یا لیوان به شکل جواب ماه برش زده و در سینی فری که چرب کرده ای بچینید .

کره را آب کرده کف روی کره را بگیرید و یک ونیم لیوان روغن مایع مخلوط کنید و ولرم روی باقلوا بریزید و سینی را تکان دهید تا کره در همه جا یکسان پخش شود در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده است بپزید. زمان پخت حدود 45دقیقه است مواظب باشید که نسوزد چون حرارت فرها متفاوت است. اگر از فر گازی استفاده می کنید 5دقیقه در آخر گریل را روشن کنید تا روی باقلواها هم طلایی شود.


بعد از در آوردن از فر بگذارید تا ولرم شود و شربت سرد را روی باقلوای ولرم بریزید و 3-4ساعت زمان دهید تا شربت جذب باقلواها بشود بعد با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل