نماد سایت دریای شرق

قرابیه سیب و انجیر : طرز تهیه به روش اسان در خانه

قرابیه سیب و انجیر

انجیر ها را ریز خرد کنید 5_6 دقیقه داخل آب خیس کنید و بعد کامل آبکش کنید. سیب ها را رنده کنید و همراه شکر روی حرارت بگذارید تا آب سیب کشیده شود انجیر ها را هم اضافه کنید و چند دقیقه با هم بپزید و از روی حرارت برداشته و دارچین را مخلوط کنید و بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه قرابیه سیب و انجیر

طرز تهیه قرابیه سیب و انجیر :

مواد مورد نیاز:

مواد میانی :

طرز تهیه قرابیه سیب و انجیر:

انجیر ها را ریز خرد کنید 5_6 دقیقه داخل آب خیس کنید و بعد کامل آبکش کنید.
سیب ها را رنده کنید و همراه شکر روی حرارت بگذارید تا آب سیب کشیده شود انجیر ها را هم اضافه کنید و چند دقیقه با هم بپزید و از روی حرارت برداشته و دارچین را مخلوط کنید و بگذارید تا سرد شود.


تمام مواد خمیر به جز آرد را مخلوط کنید آرد تا کم کم اضافه کنید تا خمیر نسبتا نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می دهیم(اگر محیط بیرون گرم باشد داخل یخچال بگذارید)
بعد خمیر را دو قسمت کرده و بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز می کنیم با قالب مربع یا دایره قالب زده از مواد میانی یک قسمت خمیر قرار داده و تا می زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم زرده که جدا کرده بودیم را با یک قاشق شیره انگور مخلوط کرده و رومال زده و با چنگال خط انداخته و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیه ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل