نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک اسفناج : با روش آسان

طرز تهیه کیک اسفناج

ابتدا اسفناج را کامل شسته و داخل غذاساز بریزید روغن مایع را اضافه کرده و به حالت پوره در آورید. تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و پوره اسفناج را هم اضافه کنید آرد نشاسته پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده و بزنید تا یک دست شود.

طرز تهیه کیک اسفناج با روش اسان

طرز تهیه کیک اسفناجی :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک اسفناجی

ابتدا اسفناج را کامل شسته و داخل غذاساز بریزید روغن مایع را اضافه کرده و به حالت پوره در آورید.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و پوره اسفناج را هم اضافه کنید آرد نشاسته پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده و بزنید تا یک دست شود.


کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته مواد کیک را داخل سینی فر یا یک ظرف پیرکس بزرگ بریزید و در فری که روی 160 درجه گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید.
شیر سرد و کرم شانتی را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد(می توانید 500 گرم خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و استفاده کنید)


وقتی کیک ولرم شد به اندازه قالب کمربندی کیک را برش بزنید و بقیه تکه‌های کیک را با غذاساز پودر کنید.
کیک را داخل قالب گذاشته و با نصف لیوان شیر خیس کنید توت فرنگی ها را از وسط برش زده و کناره‌های قالب بچینید و مقداری از خامه را روی کیک پخش کنید و روی خامه توت فرنگی خرد شده بریزید و دوباره با خامه روی توت فرنگی ها را بپوشانید. کیک‌های پودر شده را روی خامه بریزید و کامل پوشش دهید و کمی فشرده کنید. و حداقل 1_2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو نمایید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل