طرز تهیه شیرینی بادام عسلی:
مواد مورد نیاز:
- 125 گرم مارگارین هم دمای محیط
- دو عدد تخم مرغ
- نصف استکان روغن مایع
- یک لیوان پودر شکر
- یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
- یک پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری)
- آرد تا جایی که به دست نچسبد
مواد شربت:
- دو و نیم لیوان شکر
- سه لیوان آب
- یک برش لیمو
- ایرمیک برای غلتاندن شیرینی(آرد سمولینا)
- پودر پسته برای روی شیرینی
طرز تهیه شیرینی بادام عسلی:
ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب را مخلوط کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد آبلیمو اضافه کرده 5_6 دقیقه جوشانده و از روی حرارت بردارید.
برای خمیر تمام مواد به غیر از آرد را مخلوط کنید آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود به اندازه گردو از خمیر برداشته و شکل دهید و داخل ایرمیک غلتانده و در سینی فر بچینید با کمک چاقو وسط خمیرها یک برش بیاندازید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید.
وقتی شیرینی ها کمی که از داغی افتاد شربت سرد شده را روی شیرینی ها بریزید و وقتی شربت جذب شد قسمت وسط شیرینی ها پودر پسته بریزید.
نوش جان