نماد سایت دریای شرق

فلافل خوزستانی طرز تهیه با روش اسان در خانه

طرز تهیه فلافل خوزستانی با روش اسان در خانه

طرز تهیه فلافل خوزستانی:

فلافل یه سرخ کردنی خوشمزه وترده که ماده اولیه اون نخودخیسیده یاپخته است
وچون این نخودروباپودرفلفل تندومزه دار
میکنن به فلافل معروف شده.
سرزمین مادری این نخودبرشته پرطرفدار
کشورهای عربی هست.
توی کشورماهم بهترین فلافل روتوی جنوب کشورومخصوصا آبادان میتونیدنوش جان کنید.
برای تهیه فلافل روش های متعددی هست.
امروزیه روش ساده وبی دردسربراتون
گذاشتیم که امتحان خودشوپس داده.
لطفاهمراه ماباشید:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه فلافل خوزستانی:

ابتدا نخودخسییده(حداقل 24 ساعت) را به همراه پياز و سير وسیب زمینی آبپزچرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)
بعد رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم.
لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب(درحددوتاسه قاشق) اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
سپس توی یه ظرف گودوکوچک مانندشیرجوش روغن فراوان ریخته وروی شعله بذارین تاحسابی داغ بشه.
بعدشعله روکم کنیدوبادستگاه فلافل زن
شروع به سرخ کردن بکنید.
فلافلها بایدتوی روغن شناورباشند.

🌭نكات مهم:

1- بهتره به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعی فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد وموقع سرخ کردن روغن شماپرازکف خواهدشد.

2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود.

4- برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

خروج از نسخه موبایل