طرز تهیه کیک شکلاتی:
مواد لازم:
- سه عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک لیوان شیر
- نصف لیوان روغن مایع
- دو قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
- دو نیم لیوان آرد
- یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
- یک پاکت وانیل
- برای خیس کردن کیک:
- یک و نیم لیوان شیر
- مواد کرم:
- دو پاکت کرم شانتی
- سه قاشق غذا خوری شکلات صبحانه
- یک و نیم لیوان شیر سرد
- برای گاناش:
- 200گرم خامه
- 100گرم شکلات تلخ
طرز تهیه کیک شکلاتی:
ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود بعد روغن مایع و شیر را اضافه کنید آرد و کاکائو و پکینگ پودر و وانیل را روی مایع کیک الک کنید و دوباره با همزن بزنید تا یکدست شود. داخل قالب کمربندی یا ظرف پیرکس کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و یکدست پخش کنید جند بار قالب را روی میز بکوبید تا هوای داخل مواد خارج شود. و در فری که روی 170 درجه گرم شده حدود 25 دقیقه با کنترل بپزید. با سیخ چوبی پخت کیک را کنترل کنید.
بعد از در آوردن از فر وقتی کیک ولرم شد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی را جدا کرده و دوباره داخل قالب بگذارید با سیخ چوبی کیک را سوراخ کنید و شیر سرد را روی کیک یکدست بریزید.
کرم شانتی را با شیر سرد مخلوط کنید و 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد بعد شکلات صبحانه را هم مخلوط کرده و چند دقیقه بزنید و روی کیک یک دست پخش کنید.
برای گاناش خامه را روی حرارت کم بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات را مخلوط کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. وقتی کامل سرد شد روی کیک بریزید و کیک را حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو نمایید.
نوش جان