طرز تهیه تارت البالو:
مواد مورد نیاز:
- 200گرم کره
- یک استکان روغن مایع (نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
- نصف استکان پودر شکر
- یک قاشق غذاخوری پر ماست
- یک عدد تخم مرغ
- یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخوری)
- 4/5_5 لیوان آرد
مواد مورد نیاز برای سس البالو:
- 500 گرم آلبالو بدون هسته
- 1_1/5لیوان شکر
- یک قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت)
- 3_4 قاشق آب
طرز تهیه تارت البالو:
هسته آلبالوها را گرفته و با شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه می پزیم نشاسته را داخل آب حل می کنیم و به آلبالو ها اضافه می کنیم و می گذاریم تا 2_3 دقیقه بجوشد و قوام بگیرد بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل سرد شود.
برای خمیر همه مواد را مخلوط می کنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود بین دو کاغذ روغنی خمیر را باز می کنیم و داخل قالب تارت می اندازیم و کنارههای اضافی را جدا می کنیم و با چنگال خمیر را سوراخ می کنیم و سس آلبالو را روی خمیر پخش می کنیم و با باقی مانده خمیر توپکهای کوچکی درست کرده و روی تارت می چینیم (می توانید مقداری خمیر را داخل فریزر بگذارید تا سفت شود و بعد روی تارت رنده کنید) و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی تارت بپزید.
بعد از کمی ولرم شدن روی تارت پودر قند الک کنید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده و برش بزنید و سرو نمایید.
نوش جان